ISLAMISERING

28-08-2018  :  Start European RevolutionGerman, 10  years old on class travel raped by classmates: a Syrian and an Afghan.


You can't speak in Public in Germany about Refugees!!!


29% more rapes in Stockholm

1996 - 203 meldingen/reports

2007 - 493 meldingen

2012 - 585 meldingen/reports

2017 - 782 meldingen/reportsWhy should they return? 

Syrian family receives 5239€ in Germany, every month!

In Belgium we've the same stupid system: they get house or appartment payed by the 
Belgians. They have free energy, water, tv, internet and they get every month a cheque to do nothing. Not even to learn the language

He almost said: Belgians those assholer, fuckers

This refugee: "Moroccan? GOOD!!!"              --------------
     "Belgians? THEY GIVE NOTHING.!!! Belgians NOT GOOD!!"

Belgian Policical Party CD&V has a new member!  And he doesn't speak Dutch but in his own language. That's how we do it in Belgian!

CD&V Uw Partij! 

Die geen Nederlands wil praten. 

Niet wil integreren/aanpassen.


Islam will dominate & conquer UK, Netherlands, & death threat to Wilders

Woman for Islam?  They are only used to give our sons  birth. So we can start with our Holy Jihad.

Volgens de Islam, zijn zij de enige gelovigen       ( Muhammad) en alle andere religie's zijn ongelovigen. Ongelovigen krijgen de doodstraf of bekeren tot de Islam -  Heilige Jihad

Islam: There is only 1 God: Allah.. If you not believe in Allah, you are non-believer and the penalty is DEATH

Jihad: War to all non-believers  =  the rest of the world


FRANCE - Police fighting the Jihaadis (posted on 11-8-2018 on facebook)


Syrier cut's open 

German woman. Syrier in court: "I'm allowed to do this because I'm Muslim"


Merkel & Media News are  not reporting bad news about the refugees

Refugees are GOOD. Germans are NaZi's, BAD!

refugee  decapitate German child of 1 year old


No Media News about the refugee that killed a German Doctor


Where is the Media??


Protest in Chemnitz, Germany: start of the European Revolution


20 mei 2018 :  Vreemdelingen bekogelen politie met stenen Niet in Molenbeek of Borgerhout, maar in Roeselare Het loopt uit de hand!

Belgian Police can't control the immigrants in Roeselare!

 It's out of control!Het Weer op een lokale Vlaamse zender

Belgen moeten zich maar aanpassen

After the Weather commercial, but first....

JIHAD  JIHAD    HAHAHAFrankfurt (Oder) - Op zaterdag werden de gasten van de discoclub "Frosch" aangevallen door 15 tot 20 mannen. Zij riepen: Allahu Akbar - we steken jullie allemaal dood" en hadden ijzeren spijlen en messen bij zich. Na de ongeregeldheden werden twee Syriërs gearresteerd. De linkse politici in Frankfurt dringen aan op een snelle gerechtelijke toetsing van de incidenten, maar waarschuwen zoals gewoonlijk tegen het gezamenlijk aansprakelijk stellen van alle "vluchtelingen".

Zaterdag 25 Augustus 2018


OBAMA IS A MOSLIM    INVADERS

Volkslied van Europese Revolutie

Makkakkendans

"Hassimilatie": "is het socialisatieproces van acculturatie waarbij leden van een niet-dominante groep zich mengen met de dominante groep en daar de cultuur van overnemen, terwijl de eigen cultuur wordt losgelaten en contact met de andere leden van de eigen groep niet wordt nagestreefd op basis van afkomst".

Niet-dominante groep = minderheid

In België moet de meerderheid zich aanpassen aan de minderheid


Ik ben een Marokaan,   dus ik heb niks misdaan

"Ik vraag het aan" Raf Coppens

Ik heb er geen problemen mee dat we naar een maatschappij gaan met niet alleen blanken, maar ook met anderskleurigen. 

Ik wil gerust een multiculturele maatschappij tolereren, alhoewel ik tegen 1 cultuur negatief tegenover sta en dat is de Islam. 

En dan vooral de boerka; omdat het de vrouw minderwaardig maakt.


Toen ik in Aalst woonde, woonde er boven mij een Turks of Marokkaans koppel en als hij ging werken, dan deed hij de deur op slot met de sleutel, zodat zijn vrouw niet buiten kon. Deze personen zijn niet de Turken of Marokkanen geboren in België of Nederland.... Dit zijn de vluchtelingen die wij onderdak geven. De vluchtelingen zullen eerst hun cultuur opdringen aan de Turken en Marokkanen die hier geboren zijn. 


Hassimilatie

"Hassimilatie": "is het socialisatieproces van acculturatie waarbij leden van een niet-dominante groep zich mengen met de dominante groep en daar de cultuur van overnemen, terwijl de eigen cultuur wordt losgelaten en contact met de andere leden van de eigen groep niet wordt nagestreefd op basis van afkomst".
                      Niet-dominante groep = minderheid

Het omgekeerde gebeurt nu bij ons. Dat de minderheid zich opdringt aan de dominante groep. Het woord dat hieraan gegeven is, heb ik nog niet kunnen vinden. Misschien bestaat er hiervoor geen woord. We kunnen het misschien verwoorden als "islamisering"


 100 jaar geleden had Duitsland 2 dreigingen: 

Uit het Oosten het Communisme en uit het Zuiden, de (rijke) Joden. De (rijke) Joden begonnen zich te vestigen als banken waar de Duitser geld kon lenen. En aangezien geld macht maakt, kwam er al snel een instroom van Joden die de beste jobs (kaderpersoneel in bedrijven,...) hadden van Duitsland en dus rijker werden terwijl de hardwerkende Duitse arbeider met een klein loontje moest toekomen. 

Ook in het parlement zaten er Joden. Het zijn de Joden die beslist hebben tot overgave van Duitsland tijdens WO1. Nochtans heeft geen enkele vijand een voet op Duits grondgebied gezet. Dus hoe kan men dan als land verslagen worden? De Duitse menigte was dan ook enorm kwaad dat Duitsland zich overgegeven heeft want toen moest een enorme schuldlast betaald worden en op dat moment was Duitsland failliet. Daar is ook de haat ontstaan tegen de Joden.

Na WO1 werden de joden o.a. eigenaar van een radiostation in Duitsland en zij beslisten welke muziek er gedraaid moest worden: geen Duitse muziek meer, maar Joodse. Ook werden ze eigenaar van theaterzalen waar men opera gaf. Duitse opera werd vervangen door de Joodse opera met obscène sekscènes en live homoscènes (in die tijd erg conservatief).

Vandaar de haat... Nu heeft de islam een troef: "Neo-Nazi!"

The Roman Empire. 

Once the largest and most powerful empire in the world, with the largest army, was defeated 
by Barbarians. Barbarians means uncivilized, underdeveloped person, among them the Germanic tribes and the "Lage Landen". Netherlands & the "Old Belgian". 

Het Romeinse Rijk, ooit het grootste en machtigste leger , zijn verslagen door de Barbaren ( betekent onbeschaafd). Germaanse en stammen van de Lage Landen bundelden de krachten en konden zo de Romeinen verslagen.

Ook nu, zal de islamisering verslagen worden.

Jihad:  a religious duty imposed on Muslims to spread Islam by waging war 

Het aantal Joden dat men kon vergassen per dag per crematorium

Dus het aantal doden per jaar = (340+1440+1440+768) * 365 =  1.455.620