ISLAMIZATION

Quran is their daily Bible

Like eating food and drinking water

STOP Racism NOW?          islam is a religion not a race!!!

assimilatie

"assimilatie": "is het socialisatieproces van acculturatie waarbij leden van een niet-dominante groep zich mengen met de dominante groep en daar de cultuur van overnemen, terwijl de eigen cultuur wordt losgelaten en contact met de andere leden van de eigen groep niet wordt nagestreefd op basis van afkomst".
                      Niet-dominante groep = minderheid

Het omgekeerde gebeurt nu bij ons. Dat de minderheid zich opdringt aan de dominante groep. Het woord dat hieraan gegeven is, heb ik nog niet kunnen vinden. Misschien bestaat er hiervoor geen woord. We kunnen het misschien verwoorden als "islamisering"


 100 jaar geleden had Duitsland 2 dreigingen: 

Uit het Oosten het Communisme en uit het Zuiden, de (rijke) Joden. De (rijke) Joden begonnen zich te vestigen als banken waar de Duitser geld kon lenen. En aangezien geld macht maakt, kwam er al snel een instroom van Joden die de beste jobs (kaderpersoneel in bedrijven,...) hadden van Duitsland en dus rijker werden terwijl de hardwerkende Duitse arbeider met een klein loontje moest toekomen. 

Ook in het parlement zaten er Joden. Het zijn de Joden die beslist hebben tot overgave van Duitsland tijdens WO1. Nochtans heeft geen enkele vijand een voet op Duits grondgebied gezet. Dus hoe kan men dan als land verslagen worden? De Duitse menigte was dan ook enorm kwaad dat Duitsland zich overgegeven heeft want toen moest een enorme schuldlast betaald worden en op dat moment was Duitsland failliet. Daar is ook de haat ontstaan tegen de Joden.

Na WO1 werden de joden o.a. eigenaar van een radiostation in Duitsland en zij beslisten welke muziek er gedraaid moest worden: geen Duitse muziek meer, maar Joodse. Ook werden ze eigenaar van theaterzalen waar men opera gaf. Duitse opera werd vervangen door de Joodse opera met obscène sekscènes en live homoscènes (in die tijd erg conservatief).

Vandaar de haat... Nu heeft de islam een troef: "Neo-Nazi!"