WEF (Elite) puppet Alexander De Croo:

Alexander De Croo. Lepelstraat 45 Brakel

WEF puppet Alexander De Croo op WEF website

https://www.weforum.org/agenda/authors/alexanderdecroo

Ik ben Alexander, de jongste premier ooit van dit land, en het is er aan te merken, laten we eerlijk zijn.Ik heb mensen gediscrimineerd met het CST, en tegen mekaar opgezet , zonder enige wetenschappelijke basis.Ik heb lockdowns en avondklokken toegelaten, alsof het oorlog was, en ze bleken geen fluit uit halen.Ik heb de farma en de labo's gesponsord op een manier die je niet voor mogelijk houdt. Miljarden zijn over de balk gegooid.Ik gaf 800 miljoen aan Oekraine, en 200 miljoen aan Congolese bossen, maar een kleuterschool in Pepinster ging er niet af.Ik weet dat 38% van de energiefactuur taxen zijn, en ik geef de mensen 200 euro om ze te sussen. De energiezekerheid is ondertussen een groot vraagteken.

"Chips for Health" @ World Economic Forum meeting in Davos 2022

"Belgiƫ laat niemand in de steek" behalve eigen mensen!!