President of Ukraine: Volodymyr Zelensky:

Mijn naam is Vølødymyr Zėlėnsky.

Ik ben de 6de president van Oėkraïne. Voordat ik president was, was ik danser en komiek.Wat velen niet weten is dat ik in 2014 door de Amerikaanse CIA geïnstalleerd ben als president. 

Vanaf 2014 heeft het Azøv-regiment onder mijn gezag ontelbare aanslågėn gepleegd op Russisch sprekende Oėkraïners. We hebben ze gėmårtėld, vėrkråcht en vermøørd. Ik zal dit toelichten in de opmerkingen want als ik het hier plaats zal het bericht wel weer verwijderd worden. En je verwacht het niet, maar als beloning kreeg ik de Nobelprijs voor de Vrede!

Had ik trouwens al gezegd dat Rusland, je weet wel, onder het bewind van die achterlijke Pøetin, sinds die tijd al 1.5 miljoen Oėkraïense vluchtelingen heeft opgenomen? 

De NAVO en de CIA hebben me opdracht gegeven om zoveel mogelijk geld en wåpėns op te trommelen zodat we een derde Wereldøørlog kunnen creëren. Want ja, we willen Rusland kleineren, vandaar ook de vele valse aantijgingen en we moeten onder andere de vele biølåbs in Oėkraïne beschermen. 

Haha! Met mijn acting-skills hou ik iedereen voor de gek. Of zijn jullie soms vergeten dat onder andere m'n vriend Mark (Rutte) jaren geleden zei dat Oėkraïne zo'n corrupt land was dat het daarom niet tot de Europese unie zou kunnen toetreden? En dat er geen geld naar Oėkraïne zou gaan? En het merendeel van de bevolking was het er mee eens. Heb ik jullie toch even mooi genæid. "Gotcha!"

Groet, Vølødymyr.Puppets of World Economic Forum - The 1% Elite:


11 political parties banned by Zelensky:

11 political parties banned by Zelensky
11 political parties banned by Zelensky


"It must be True. I saw it on TV!"

(Green Background Screen) Politicians visit Ukraine: 6 times the same building