Kwaadaardige Khazariaanse Maffia & de Rothschilds

Aanbidders van Baal aka Moloch, Lucifer, Satan. Dit geheime satanisme omvatte occulte ceremonies, waarin kinderen werden geofferd, nadat ze 'uitgebloed waren', hun bloed was gedronken, en hun hart opgegeten..!


De historie van Khazaria..
Tussen 100-800 na Chr. - ontstond er een ongelooflijk kwaadaardige en criminele samenleving in het gebied tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee, zoals je dat in de afbeelding geel ziet aangegeven: 'Khazarië' genaamd. Deze samenleving ontwikkelde zich tot een natie en werd geleid door een koning en een groep occulte oligarchen, die aan zijn hof dienden. Zij bezaten de kennis van de oude Babylonische zwarte kunsten.

Gedurende deze tijd werden Khazariërs in omringende landen bekend, als zijnde een bende dieven, moordenaars, straatbandieten. Maar wat hun beroepspraktijken en manier van leven kenmerkte, was dat ze zich de identiteit aannamen van de reizigers, die door hen waren/werden vermoord. De leiders van de omringende naties, vooral de Russische Tsaar, hadden jarenlang klachten van hun burgers ontvangen over dit boevengedrocht. Dit had tot gevolg, dat deze landen in 800 na Chr. als een gezamenlijke groep, een ultimatum stelden aan de Khazarische koning.

Ze stuurden hem een communiqué waarin stond vermeld, dat hij één van de drie 'Abrahamitische' religies voor zijn volk moest kiezen. Hij kreeg de keuze tussen de islam, het christendom en het Jodendom. Die godsdienst, zou de officiële staatsgodsdienst van Khazarië moeten gaan worden. Van alle Khazaarse burgers werd geëist, dat ze het zouden gaan beoefenen. Kinderen zouden ervan jongs af aan mee moeten opgroeien.

Het Khazarische jodendom was geboren..

De Khazarische koning en zijn binnenste kring van oligarchen, de oude Babylonische bleven zwarte magie beoefenen, die bekend stond als het 'Geheime Satanisme'.

Dit geheime satanisme omvatte occulte ceremonies, waarin kinderen werden geofferd, nadat ze 'uitgebloed waren', hun bloed was gedronken, en hun hart opgegeten..!


De Bauers van het Rode Schild, die hun geheime, op bloed gebaseerde kinderoffers vertegenwoordigden, veranderden hun naam in Rothschild (ook bekend als 'kind van de rots, Satan'). Bauer/ Rothschild had vijf zonen, die één voor één het Europese bankwezen infiltreerden.


Khazaria is Oekrainië nu