1 jaar Oorlog Oekraïne-Rusland:

Eén jaar na het begin van de Speciale Militaire Operatie 24 februari 2022-2023

Vandaag 24 februari 2023 is het één jaar gelden dat de Speciale Militaire Operatie (SMO) in de Donbass, voorheen Oekraïne en nu NovoRussia (het nieuwe Rusland) begon.

Het doel was, binnen een paar maanden, de milities, die meestal bestonden uit neonazi groepen zoals het AIDAR en AZOV bataljon te verdrijven of te vernietigen en de Russische sprekende bevolking te beschermen tegen aanvallen uit Kiev.

n 2014 werd er door het Westen, de VS en EU een coup d'etat gepleegd in Oekraïne, de Maidan revolutie zoals het in het Westen genoemd wordt. Al snel blijkt dat de drijvende krachten, in ieder geval de geldstroom naar de zogenaamde opstandelingen met miljoenen in de Oekraïne vloeiden. Van lieden zoals George Soros die via de EU geld doneren, en dit geld via diverse ambassades in Kiev, ook die van Nederland naar de zogenaamde opstandelingen en ook m.n. de nieuws outlets, die als paddenstoelen uit de grond schoten en grote outlets werden.

Dit is een scenario wat al in veel landen in de wereld uitgevoerd is, de hele Arabische lente is zo opgezet. Daarna komt een marionetten regering, altijd gesteund door het Westen, de bevolking in desbetreffende landen hebben geen inspraak. Net zomin als wij in het Westen nu inspraak hebben in de regering en democratie. Het Westen zelf vervallen is tot een totalitaire staat, waar er een sociaal experiment voor nodig was, het COVID-19 experiment.

Lees het volledige artikel:  https://freesuriyah.eu/2023/02/24/een-jaar-na-het-begin-van-de-speciale-militaire-operatie-24-februari-2022-2023/