Waarom (niet) vaccineren?

Het enige geluid dat dokters of virologen mogen geven is:   "Vaccins zijn 100% veilig".     

Geef je een ander geluid, dan verlies je je licentie of titel en ben je een antivaxxer:


Viroloog Geert Vanden Bossche, PhD, was werkzaam bij de Global Health Discovery Team van de Bill &          Melinda Gates Foundation, spreekt uit:                            "Covid is geen ziekte van gezonde mensen."

Viroloog/vaccinoloog Geert Vanden Bossche, PhD, was werkzaam bij de Global Health Discovery Team van de Bill & Melinda Gates Foundation maar is nu een klokkenluider. Een klokkenluider die zijn moreel kompas belangrijker vindt dan het Duivelse geld van Big Pharma. Als je werkzaam bent voor Big Pharma zoals Marc Van Ranst, Steven Van Gucht, mag je maar 1 geluid brengen en dat is dat vaccins 100% veilig zijn. Als je een ander geluid geeft, dan verlies je je subsidies en titel/job. Geert Vanden Bossche brengt dus een ander geluid (de waarheid) over vaccins naar buiten wat Big Pharma niet graag heeft want Vaccins zijn Big Bu$ine$$.Robert Malone: Medeuitvinder mrna-vaccin waarschuwt ouders : prik kan organen van kinderen permanent beschadigen:Bayer-bestuurder: 'De mRNA-vaccins zijn een voorbeeld van cellulaire gentherapie'

Bayer bestuurder Stefan Oelrich tijdens de World Health Summit 24-10-2021: "95% van de bevolking zou normaal weigeren voor zo'n Gentherapie Vaccin." 

Maar dankzij de staatspropaganda die iedereen gebrainwasht heeft, door maar 1 geluid te laten horen namelijk vaccins zijn 100% veilig, neemt bijna iedereen het vaccin...Wist je dat Moderna nog niet zo lang bestaat? Dat Moderna nog nooit een goedgekeurd medicijn op de markt hebben gebracht? Dat ze 24 mogelijke medicijnen in de running hebben maar eerst de de trials moeten doorlopen vooraleer het goedgekeurd is, wat tot 6 jaar kan duren? Maar het Covid Vaccin is erdoor gepushed op 6 maand zonder de bijwerkingen op lange termijn te testen. Geen enkele wetenschapper kan de bijwerkingen op lange termijn voorspellen. https://nl.wikipedia.org/wiki/ModernaWaarheid van Hugo de Jonge op 25 mei 2021:

'Hoe meer vaccins, hoe meer bijwerkingen!'

Waarheid van Nederlands politieker:


             We doen het voor de ouderen          We doen het voor de zorg...

Ging het niet om de gezondheid?

Percepties van een vrijdenker ...                    van David Icke .