Vaccinatie Bijwerkingen:

Telegram: mensen met vaccinatie bijwerkingen:

Getuigenissen en persoonlijke ervaringen die bijwerkingen hebben van het vaccin. Website (pc) : https://t.me/s/AVVvaccinatieschade?fbclid=IwAR0BI7mhbfCde7B5N8qMYAEUnkBG3BbAVj5dGwc5ktX0P0kuBB_TaQAokZg

#Vaccinatieschade kan je hier melden in Telegram: https://t.me/AVVvaccinatieschade/1652

Facebook Groep: mensen met vaccinatie bijwerkingen:

        Menstruatieproblemen          na het Vaccin:

Menstruatie is anders na vaccin: 'Ik ben nog nooit zo hevig ongesteld geworden, tot nu'. De afgelopen maanden regende het meldingen over menstruatiestoornissen na het toedienen van het coronavaccin bij Bijwerkingencentrum Lareb. Ook na een oproep aan lezeressen van deze site blijkt dat veel vrouwen een ander soort menstruatie hebben dan ze gewend waren voor de vaccinatie: https://www.destentor.nl/binnenland/menstruatie-is-anders-na-vaccin-ik-ben-nog-nooit-zo-hevig-ongesteld-geworden-tot-nu~a603afe5/?fbclid=IwAR0NniPOwJgpMVGCyL4FxbZvYyNNQJ4duSqAaj2rdCS7Waghnth3AOnkPEU&referrer=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2FMenstruatieproblemen is een gekend probleem na het vaccin. Bijwerkingencentrum/MeldPunt Lareb in Nederland heeft tot nu toe bijna 10.000 meldingen ontvangen van menstruatiestoornissen na coronavaccinatie


De verzorgster van mijn moeder had al menstruatie problemen maar na het vaccin is het erger geworden. Nu krijgt ze medicatie om alles stil te leggen. Als dat niet helpt, de baarmoeder eruit.

Ze heeft al kinderen maar als je jong bent en je wil nog kinderen... Dramatisch!!


1000 meldingen per dag bij Lareb: Opgezette   na boosterprik

Twitter RTL Nieuws 12/01/2022: "1000 meldingen per dag over bijwerking vaccinatie, opmerkelijk vaak over opgezwollen lymfeklieren" 

"Bijwerkingencentrum Lareb ontvangt momenteel zo'n duizend meldingen per dag van mensen die een reactie krijgen na de boosterprik. Op sommige dagen is de piek met meldingen hoger, tot zo'n 2500."

"Bij een prik met Moderna staat opgezette lymfeklieren al tussen de meest gemelde bijwerkingen. Bij Pfizer/BioNTech is dat vooralsnog niet het geval." 

Myorcarditis

Legerarts: op een ochtend moest ik 3 van de 3 piloten aan de grond houden vanwege vaccinatie bijwerkingen:

"Ik onderzocht vijf patiĆ«nten in de kliniek. Twee van hen kregen enkele dagen tot weken na de vaccinatie last van pijn op de borst en zijn vervolgens gediagnosticeerd met pericarditis," 

Legerarts Luitenant Kolonel Theres Long getuigt in dit filmpje :https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1455548927898488832

1 piloot binnen 48 uur gestorven:

De derde piloot kreeg binnen 24 uur na vaccinatie een dronken gevoel en ook was hij chronisch vermoeid, aldus de arts.

Collega-legerartsen zeiden tegen haar dat het aantal jonge soldaten met migraine, menstruatiestoornissen, kanker, myocarditis en hartproblemen na vaccinatie aanzienlijk is toegenomen. Ze zei ook dat een piloot uit Fort Hood binnen 48 uur na het vaccin was gestorven aan een longembolie.

Jonge sporters die                                                                    "plotseling" overlijden

Beke geeft toe dat er ernstige bijwerkingen zijn:

Hoe meer vaccins, hoe meer bijwerkingen.

Waarheid van Hugo de Jonge op 25 mei 2021: 

'Hoe meer vaccins, hoe meer bijwerkingen!'

Uitvaartbegeleider getuigt: