Vaccinatie Bijwerkingen:

Mimi B. uit Boutersem getuigt over hoe haar leven totaal veranderde,       1 dag na het Covid Vaccin: 

Davina, tot vorig jaar een gezonde jonge vrouw van 23j., kreeg 3 weken na haar C injectie gigantische gezondheidsproblemen, die ze voor de rest van haar leven zal moeten meedragen. Ook haar job in de zorg heeft ze moeten opgeven:

Menstruatieproblemen na het Vaccin:

1) MeldPunt Lareb in Nederland heeft tot nu toe bijna 10.000 meldingen


2) Menstruatie is anders na vaccin: 'Ik ben nog nooit zo hevig ongesteld geworden, tot nu'. De afgelopen maanden regende het meldingen over menstruatiestoornissen na het toedienen van het coronavaccin bij Bijwerkingencentrum Lareb. Ook na een oproep aan lezeressen van deze site blijkt dat veel vrouwen een ander soort menstruatie hebben dan ze gewend waren voor de vaccinatie:


3) De verzorgster van mijn moeder had al menstruatie problemen maar na het vaccin is het erger geworden. Nu krijgt ze medicatie om alles stil te leggen. 

Als dat niet helpt, de baarmoeder eruit, 6 weken thuis.

Ze heeft al kinderen maar als je jong bent en je wil nog kinderen... Dramatisch!!


Legerarts: Op 1 ochtend,  3 piloten aan de grond moeten houden, dagen na Covid-19 vaccinatie:

  • Luitenant-kolonel Dr. Theresa Long deed haar getuigenis op Twitter. Twitter heeft haar account geschorst: https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1455548927898488832
  • Dr. Theresa Long haar getuigenis wordt gecensureerd op YouTube.!
  • Dr. Theresa Long haar getuigenis kan je downloaden: klik op onderstaande  knop: 

1 piloot binnen 48 uur gestorven na Covid vaccinatie.

"De derde piloot kreeg binnen 24 uur na vaccinatie een dronken gevoel en ook was hij chronisch vermoeid, aldus de arts.

Collega-legerartsen zeiden tegen haar dat het aantal jonge soldaten met migraine, menstruatiestoornissen, kanker, myocarditis en hartproblemen na vaccinatie aanzienlijk is toegenomen. Ze zei ook dat een piloot uit Fort Hood binnen 48 uur na het vaccin was gestorven aan een longembolie.

Geschorst:

Nadat ze tegenover haar meerderen haar zorgen had geuit over het feit dat ze op een ochtend drie van de drie piloten aan de grond moest houden vanwege vaccinatieschade, kreeg ze te horen dat ze geen acute patiƫnten meer mocht zien, enkel nog gezonde piloten."

1000 meldingen per dag bij Lareb: Opgezette lymfeklieren na boosterprik:

1) Twitter RTL Nieuws 12/01/2022: "1000 meldingen per dag over bijwerking vaccinatie, opmerkelijk vaak over opgezwollen lymfeklieren" 


2) 12 januari 2022: "Bijwerkingencentrum Lareb ontvangt momenteel zo'n duizend meldingen per dag van mensen die een reactie krijgen na de boosterprik. Op sommige dagen is de piek met meldingen hoger, tot zo'n 2500."

"Bij een prik met Moderna staat opgezette lymfeklieren al tussen de meest gemelde bijwerkingen. Bij Pfizer/BioNTech is dat vooralsnog niet het geval." 

Tien slachtoffers getuigen over bijwerkingen na het vaccin:

Mmyocarditis, hartspierontsteking, epilepsieaanvallen, hevige hoofdpijn,...

Jonge sporters die "plotseling" overlijden door Myorcarditis:

Opeens is er een stijging van sporters die dood vallen. Wat is het verschil met vroeger? 

Het Covid19 Vaccin!!

Een sterke stijging van het aantal sterfgevallen bij jonge sporters en meer dan ooit tevoren. Wat is het verschil? Het Covid19 Vaccin! Je mag maar 1 geluid geven over het vaccin en dat is: "100% goed en efficiĆ«nt". Elk ander geluid zal worden gecensureerd, neergezet als complotdenker of antivaxxer. Enkel de (gekozen) Virologen die subsidies gekregen hebben van de Bill & Melinda Gates foundation worden aan het woord gelaten. Deze Virologen (die maar 1 geluid geven) zijn de echte "experts" en gebruiken "Wetenschap", al de rest is zogezegd bullshit. 

Wouter Beke geeft toe dat er ernstige bijwerkingen zijn:

Duitse verzekeringsmaatschappij: "10.000en doden door vaccinaties"

Hoe meer vaccins, hoe meer bijwerkingen.

Waarheid van Hugo de Jonge op 25 mei 2021: 

'Hoe meer vaccins, hoe meer bijwerkingen!'

Uitvaartbegeleider getuigt:

Dood na prik