Tweets Yannick Verdyck

GEEN Extreem-rechtse tweets te vinden!!

1/01/22 De logica zit hem in het feit dat de staat ons dwingt te gehoorzamen.Collectieve gehoorzaamheid afdwingen is het doel. Ze trainen ons tot slavernij zoals je een hond traint om pootjes te geven op commando.Het is allemaal vrij eenvoudig hoor.

05/01/2022 Honderd procent akkoord, verkiezingen lossen niks op. De oplossing van koengodderis is een non-oplossing.Wie vandaag in 2022 nog steeds gelooft in democratie is mee deel van het probleem.

05/01/22 Hij heeft gelijk. België en Europa gaan de dieperik in.Niemand komt ons redden. Redt uzelf.Eénieder die niet voor zichzelf kan zorgen, éénieder die geen reserves heeft, éénieder die geen sterk netwerk heeft zal de komende tien jaar extreem hard geraakt worden.

22/12/21 Deze wereld, deze maatschappij heeft een vader nodig.Iemand die boven hen staat en voor hen zorgt en uitkijkt zoals de kinderen die het zijn.

23/09/21 Dit systeem is zo corrupt tot op het bot. Dit systeem kan niet meer hervormd worden, dit systeem moet weggevaagd worden. A propos, Europa is nog erger...

21/09/21Hadden jullie dit probleem echt willen oplossen. Jullie hadden alles op moderne kerncentrales gezet.In plaats van vervuilende windmolens, batterijen en zonnepanelen te bouwen.De impact van Europa in dit globale verhaal is verwaarloosbaar als China, India en de rest hier niet in meestappen. Omdraaien kunnen we dit proces niet en hoogstens een paar jaar vertragen.Daarnaast vernietigen we onze industrie en middenklasse.In plaats van vervuilende windmolens, batterijen en zonnepanelen te bouwen.Het is een religie geworden waarin "schuld" wordt gebruikt om het gedrag van een populatie te sturen. 

20/09/21 Zo is het exact.Je krijgt het "recht" om "gratis" je grondrechten af te geven.Grondrechten die onbetaalbaar zijn. 

16/09/21 Moeten we niet leren aanvaarden dat er tijdens het griepseizoen mensen sterven van griep en c. ?We zijn ondertusssen anderhalf jaar verder. Wanneer stopt het?De v@x-graad is bereikt en toch is het niet genoeg. Het is nu duidelijk, het stopt gewoonweg nooit.

09/09/21 De neuzen van journalisten groeien ook veel langer dankzij het klimaat. Net als de zakken van onze corrupte elites...

08/09/21 Je zegt het dan ook zelf "openbaarheid van bestuur" betekent in dit land NIETS. Ik hoor de botten heftig stampen in volle mars naar de totale dictatuur.

06/09/21 Terwijl de elites hun macht en rijkdom belastingsvrij consolideren via allerlei anonieme en complexe constructies, trusts en holdings...mag de kleine man alles aangeven aan Big Brother aka de EU. "You will own nothing and you will be happy."

02/09/21 De T@lib@n heeft ondertussen meer operationele helikopters in gebruik dan het Belgisch Leger...

31/08/21 Uiteraard volgt er dan GEEN actie, dit is België uiteraard.Er zal NIETS veranderen. Het systeem werkt helemaal niet meer voor ons.Voor de psychopaten die ons thans regeren werkt het systeem uiteraard wel goed. Dat zegt toch alles...

25/08/21 Het fundamentele probleem met elke politicus, elke expert en elke sociale "wetenschapper" is dat ze nog maar één universele oplossing hebben voor elk denkbaar probleem.Die oplossing heet "investeren".Onbegrensde hoeveelheden geld naar elk mogelijk probleem gooien.17/08/21 Wij leven onder een soortgelijk regime als de T@lib@n... 

14/07/21 De koe wordt gemolken zolang er melk uit haar uier blijft spuiten.

23/06/21 John McAfee is dood.Een rebel, een dwarsdenker, een a(nti-)politiek en anti-establishment denker.Voor of tegen, laten we hem herdenken.Hij had iets unieks te vertellen en dat is in deze wereld van eenheidsdenken waardevol.We zullen hem de komende jaren nog hard missen En als de koe geen melk meer geeft, wordt ze geslacht.09/06/21 Als ik experts hoor praten over "sociaal verantwoorde deficits" dan gaan mijn haren gewoon recht staan.Dit soort onzin is niet nieuw, het is zo oud als papiergeld zelf. Het is al geprobeerd in de Franse revolutie, de eerste, tweede wereldoorlog, Argentinië, de USSR, ...Elke keer weer pleitten "top-economen" en "top-politici" toen voor meer gelddrukkerij.Elke keer weer was het resultaat hetzelfde. De economie werd verwoest, de rijkdom van de middenklasse werd uitgeroeid en de elites verrijkt.Keer op keer nul komma zero historisch besef.

03/06/21 Doe iets in de echte wereld.Dit is escapisme, de minuten, de uren, de dagen, de weken, de maanden, de jaren van je leven glijden voorbij en op het eind ben je dood. Ga echt sporten, ga op café, lees een boek, nodig vrienden uit, ....Leef uw leven, voor uzelf.

26/05/21 Akkoord, maar gegraai in OVLD, CD&V, Vooruit is erger.Het probleem is niet partij X of persoon Y.Het probleem is een systeem dat corruptie beloond en eerlijkheid straft.Bijkomend probleem zijn mensen zoals jij die denken dat er "goeden" en "slechten" in het systeem zitten.

22/05/21 Centrale banken en hun bloedzuigerij is het extremisme.

14/05/21 Geld in handen van politici is dan weeral wel een strak plan.Geld dat in een steeds sneller tempo haar waarde verliest.Goud, zilver, bitcoin en monero delen die constante niet.

04/05/21 Er is met andere woorden geen deontologie meer.Er is een dictaat, er is een regime en er is een regimewaarheid.Al de rest moet slaafs volgen, willen (zoals @plarmuseau ) of niet (mensen met gezond kritisch verstand).

Bron: Facebook Post Danny Den Achsten