Een goede vriend van mij is neergeschoten door de ordediensten die niet eens Nederlands spraken:


"Wijlen vriend Yannick Verdyck

De zoveelste onrechtvaardige moord op een laffe manier. Ik ken Yannick al enkele jaren en vorige zaterdag had ik nog een diepgaand gesprek met deze man. Wie is Yannick Verdyck? Hij is een intelligente liefdevolle man die in goud handelde, hij is vooruitziend (net als ik een prepper) en zijn laatste berichten op sociale media zijn in de trend van:
Feiten aanhalen die ongemakkelijk zijn...
Waarheden aanhalen die onze media onder de mat schuiven en negeren.
Dat maakt van mij geen slecht mens.
Dat maakt van mij een bezorgde mens en bezorgd zijn is een vorm van liefde.
Yannick was een wapenliefhebber en voorzitter van een schietclub. Hij had alle nodige vergunningen en zijn wapens lagen opgeslagen in een afgesloten wapenkamer geheel volgens het wapen wetboek. Merkwaardig dat de buurt twee schoten hoorde terwijl wapens ongeladen gestockeerd worden. Persoonlijk ken ik Yannick als een integere liefdevolle man die soeverein wilde denken als MENS, geboortetrust, niet als persoon met een contract aan de staat. Blijkbaar is de staat daar doodsbang voor vermits ze zomaar mensen neerknallen." 

Bijdrage van Karianne J.E. Boer:

"In 2009 schreef Yannick nog een handleiding wiskunde om zijn jongere studiegenoten te helpen slagen voor hun examens; dankjewel, Yannick, voor de hulp die je bood aan anderen, voor je confronterende vragen en voor je moed om te verlangen naar een betere wereld, vrij van corruptie en machtsmisbruik: https://www.scribd.com/document/36269845/WINAK-Wiskunde-Januari-2007 "