Familie Rothschild kennismaking:

Jacob Rothschild:

Hallo slaaf, mag ik je voorstellen aan jou meesters?Wij bezitten de complete mainstream media en de complete farmaceutische wereld. Wij bepalen welk vergif jij te zien krijgt op televisie en nog belangrijker, wij bepalen wat jij niet te zien krijgt.Wij zijn de baas over de koninklijke families. Wij bepalen wie en waar oorlog voert, en wij financieren die oorlog van 2 kanten.Wij bepalen wat jou kinderen leren op school.En nog belangrijker, wat ze niet leren op school.Wij bezitten het Vaticaan en jouw overheid.Jouw overheid leent geld van onze centrale banken tegen rentes die ze nooit terug kunnen betalen zodat ze verplicht zijn om meer te lenen.Wij hebben patenten op ziektes en maken jou afhankelijk van de medicijnen waar onze farmaceutische bedrijven schatrijk van worden.Wij zijn al eeuwen aan de macht en zijn niet van plan te stoppen. Wij werken aan een great reset, een de-populatie programma en aan transhumanisme. Alles met als doel een nieuwe wereld orde te creëren die ons voor altijd de complete macht over jou planeet geeft.Onze families zijn de rijkste ter wereld, dit krijg je alleen niet te zien in de Forbes lijst, want wij zijn de eigenaar van Forbes.Google, YouTube, sociale media, alles zit in onze zak..Wij bepalen welke mening de simpele ziel heeft.Wij kunnen geen patent aanvragen op natuurlijke organismen van moeder aarde, maar als wij deze genetisch manipuleren kan dat wel. ( C19 vax)

Napoleon leende geld van ons maar had ons in de smiezen. Zijn volk had niks te eten en daar kon hij niet mee leven dus stopte hij met geld tegen absurde rentes van ons te lenen om zijn volk weer eten te kunnen geven. Dit pikten wij natuurlijk niet en gebruikten de koningen die wel dom genoeg waren geld van ons te lenen om oorlog tegen napoleon te voeren. Wij versloegen Napoleon en uw kinderen leren nu op school dat Napoleon een dictator was. 

Wij schrijven geschiedenis boeken, en wij schrijven de toekomst.

Wij hebben tandartsen geleerd dat fluoride in tandpasta goed is. En de hele wereld poetst zichzelf ziek met dit vergif.. Dit kan allemaal omdat wij de elitaire universiteiten bezitten.

Wij bepalen wie er president van Amerika word.En lukt dit even niet, vraag familie Kennedy maar hoe dat afloopt.

Wij vallen landen binnen om onstabiele situaties te creëeren. Wij heersen en verdelen complete volkeren. Wij vielen Libië binnen en vermoorde Khadaffi omdat hij de Dollar van onze centrale bank weigerde.

Wij zijn jou meester, niet omdat jij dit wilt maar omdat jou medemens zich liever drukt maakt om de uitslagen van hun voetbalclub en veel te druk is met talkshows die hun kijk op de wereld veranderd heeft. 

Wij houden jou druk met roddels over barbie en Hazes. Hoe ons dat lukt?Omdat de mens een spirituel wezen is maar door ons zijn spirituele kant verloren heeft. Begin in een doorsnee groep mensen maar eens over spiritualiteit en ze lachen je uit. Spirituele wezens die lachen om spiritualiteit... 

Snap je het nu?

De baby's die worden geboren op onze planeet krijgen bij hun geboorte een nummer. Zij worden opgeleid om te werken en televisie te kijken. Ze krijgen een geloof en een hokje toegewezen die ze de rest van hun leven zullen verdedigen. Wij verkalken hun 3e oog met fluoride, onderzoek zelf maar waarom..Wij zijn de elite, de absolute macht. En dit zullen wij altijd blijven zolang jou medemens in diepe slaap verkeerd.


Rothschild Family Tree: