5 Coronafeiten op een rij:

28 oktober 2021: Vlaanderen heeft de hoogste vaccinatiegraad (91%) maar heeft ook de meeste gevaccineerden in het ziekenhuis (70,9%). Terwijl ons beloofd was dat gevaccineerden niet in het ziekenhuis konden belanden. Het vaccin werkt NIET. 

Officiële cijfers van Minister Frank VDB:

10 nov 2021: allemaal gevaccineerden op intensieve in GZA Antwerpen terwijl ons beloofd was dat gevaccineerden niet in het ziekenhuis kunnen belanden.

( gecensureerd door MainStreamMedia)

De 13% ongeprikten zijn ondertussen 8% in Vlaanderen

Covid 'SAFE' Ticket: Van 3G naar 1G:

Dit jaar komt de 1G-regel & wat is het: enkel gevaccineerden zullen nog worden toegelaten op evenementen, café, restaurants. 

Ongevaccineerden met een negatieve test worden niet meer toegelaten... Hoezo SAFE???

Iedereen testen bij de ingang, dat is SAFE!

Er liggen amper kinderen in het ziekenhuis met Corona omdat ze een sterk immuunsysteem hebben. Het is dus zinloos om de kinderen te vaccineren.

Nee, de kinderen moeten de ouderen niet beschermen, dat moet het vaccin doen!

"Elk jaar mensen op intensive care door gevolgen van griep":

''Vanaf je zestigste heb je meer kans op ernstige complicaties, zoals blijvende schade of zelfs overlijden, en vanaf je 70ste neemt dat nog meer toe", vertelt Jan Kluytmans, arts-microbioloog van het Amphia Ziekenhuis in Breda. ''Wij zien elk jaar mensen op de intensive care belanden met ernstige complicaties als gevolg van griep, zoals een ernstige longontsteking.' Pfizer Website:  https://www.pfizer.nl/vaccins/elk-jaar-mensen-intensive-care-door-griep?fbclid=IwAR33pXFg-22ByqPDFxHa73NRUomz0y3TJXks_ENBRLF5_DfLLeFLo-VvQmI