Verpleegster in een ziekenhuis (Zorg):

Als je nog nooit je lijkzak dicht hebt gedaan op het werk, moet je niet beslissen hoeveel een verpleegster verdient.

Als je nog nooit iemand hebt zien stikken in zijn eigen bloed of uitwerpselen, moet je niet beslissen hoeveel een verpleegster verdient.

Als je nog nooit geslagen bent door een patiënt en voor hem wilt zorgen, moet je niet beslissen hoeveel een verpleegster verdient.

Als je nog nooit iemand hebt gehad die je gesmeekt heeft om ze niet te laten sterven of te laten sterven, dan moet je niet beslissen hoeveel een verpleegster verdient.

Als je de geliefden van je patiënt nooit in de ogen hebt gekeken of ze gewoon hebt ondersteund als ze uit elkaar vallen als ze vertellen over de dood van hun kind, moeder, vader, zus, tante, opa... je moet niet beslissen hoeveel een verpleegster verdient.

Als je je familie nooit hebt verteld dat je een goede dag had om ze te sparen wat je die dag zag, moet je niet bepalen hoeveel een verpleegster verdient.

Als je nog nooit je ribben gebroken hebt gevoeld tijdens reanimatie, moet je niet beslissen hoeveel een verpleegster verdientVerpleegkundigen worden door de jaren heen ondergewaardeerd en ondergewaardeerd en niemand geeft er om.

Nu het zorgstelsel uit elkaar lijkt te vallen, maakt iedereen zich hier zorgen over!Verpleegkundigen verlaten het vak sneller dan je denkt! Misschien omdat we steeds minder geld vragen? 

Zou het kunnen komen door de desastreuze en gevaarlijke behandeling van de verpleegkundige voor haar patiënten? De redenen zijn eindeloos...

De plicht om nachten, avonden, vrije dagen door te brengen en aan het einde van de maand niet weten hoe je rekeningen moet betalen is onacceptabel!

Tijd om zorg te dragen voor verpleegkundigen, eervolle salarissen, verpleegster voor patiëntenveiligheid