Homo Capensis Elite:


Onderzoekers zoals dr. Edward Spencer hebben archeologisch bewijs blootgelegd van deze mensachtigen met langwerpige schedels van over de hele wereld, bewijsmateriaal van 50,000 jaar geleden in Zuid-Afrika, en zelfs mensen als Achnaton, de Egyptische farao. Velen geloven dat ze nog steeds verborgen onder ons (in het Vaticaan) leven, dat ze de wereldpolitiek afhandelen en dat ze buitenaardse-menselijke hybriden kunnen zijn.

https://mysteriesrunsolved.com/nl/homo-capensis/


David Sorensen op facebook: De oprichters van Israel, de Rothschilds, hebben een ander DNA, ander bloed, en een andere schedelvorm dan de normale mensen. De term "blauw bloed van de adel" komt daarvandaan. Het is letterlijk een ander ras, met ander DNA, bloed en schedel. Hun ras heet "Homo Capensis" terwijl de mensheid "Homo Sapiens" is. 

Je kunt daar veel informatie over vinden, als je zoekt naar "Jacob Rothschild Homo Capensis" (gebruik niet Google maar de zoekmachine Qwant). 

Homo Capensis duidt op de langere schedel die ze hebben. Homo Capensis hebben een uitzonderlijke intelligentie, maar ze kennen geen liefde of empathie. Ze zijn wiskundig erg begaafd, maar kennen geen menselijke gevoelens. Vanwege hun hogere wiskundige begaafdheid zijn ze erg goed in handel drijven, het vergaren van geld, en het organiseren van systemen van misleiding. 

Het feit dat ze niet hetzelfde biologische lichaam hebben als de mens die door God geschapen is, duidt wellicht op wat er beschreven staat in Genesis en Enoch, dat er corrupte engelen afdaalden, die omgang hadden met vrouwen, waaruit een hybride geslacht voortkwam, waaronder de reuzen. 

Deze worden de Nefilim genoemd. Deze hybriden waren buitengewoon kwaadaardig, omdat ze niet door God gemaakt waren, maar voortkwamen uit corrupte (gevallen) engelen, die kozen voor het kwaad. Hun oorsprong is dus puur kwaad.