Hoe is Hennep verboden?

HOE IS HENNEP VERBODEN?

1. Een hectare hennep produceert evenveel zuurstof als 25 hectare bos.

2. Nogmaals, één hectare hennep kan evenveel papier produceren als 4 hectare bomen.

3. Terwijl hennep 8 keer in papier kan worden omgezet, kan hout 3 keer in papier worden gemaakt.

4. Hennep groeit in 4 maanden, hout in 20-50 jaar.

5. Cannabis is een echte stralingsval.

6. Cannabis kan overal ter wereld geteeld worden en heeft weinig water nodig. Omdat het insecten weg kan houden, heeft het ook geen pesticiden nodig.

7. Als met hennep vervaardigde textiel veralgemenend wordt, zou de pesticidenindustrie volledig kunnen verdwijnen

8. De eerste spijkerbroek is gemaakt met hennep; zelfs het woord "KANVAS" is de naam die de hennepproducten krijgenHennep is ook een ideale plant voor het vervatten van touwen, veters, portemonnees, schoenen en hoeden.

9. Vermindert de effecten van chemotherapie en bestraling bij de behandeling van cannabis, aids en kanker; het wordt gebruikt bij minimaal 250 ziekten zoals reuma, hart, epilepsie, astma, maag, slapeloosheid, psychologie en bij stijfheid van de ruggengraat.

10. De eiwitwaarde van hennepzaden is erg hoog en de twee vetzuren die ze bevatten zijn nergens anders in de natuur.

11. Hennep is zelfs goedkoper om te produceren dan soja.

12. Dieren die door cannabis gevoed zijn hebben geen hormonale supplementen nodig.

13. Alle plastic producten zijn te maken met hennep, en hennepplastic is heel gemakkelijk terug te keren naar de natuur.

14. Als de carrosserie van een auto van hennep is, zal het 10 keer sterker zijn dan staal.

15. Het kan ook gebruikt worden om gebouwen te isoleren; het is duurzaam, goedkoop en flexibel.

16. Zeepjes en cosmetica gemaakt met hennep vervuilen het water niet, dus zijn ze totaal milieuvriendelijk.In het 18e-eeuws Amerika was de productie verplicht en werden de boeren die ze niet produceerden gevangengezet. Maar nu is de situatie op zijn kop gezet. WAARDOOR?-

W. R. Hearst bezat kranten, tijdschriften en media in de Verenigde Staten in de jaren 1900. Ze hadden bossen en maakten papier. Als papier met hennep was gemaakt, had hij miljoenen kunnen verliezen.-

Rockefeller was de rijkste man ter wereld; had een oliebedrijf. Biobrandstof, hennepolie, was natuurlijk zijn grootste vijand.-Mellon was een van de toonaangevende aandeelhouders van het bedrijf Dupont en had een patent om kunststoffen uit olieproducten te fabriceren. En de cannabis industrie bedreigde haar markt.

Mellon werd later minister van Financiën van president Hoover. Die grote namen waar we het over hadden besloten tijdens hun vergaderingen dat cannabis de vijand was, en ze hebben het verwijderd. Via de media hebben ze marihuana in de hersenen van mensen gegraveerd als giftig middel, samen met het woord marihuana.Cannabismedicijnen werden van de markt gehaald, vervangen door de chemische drugs die vandaag gebruikt worden.Bossen worden gekapt om papier te produceren