Politiek Conner Rousseau

Conner heeft dictatoriale trekken: 

* racistische praat: matrak op roma's. teveel gezopen

* Tegen de politie over zijn vriendin:  "Als je afgezogen wil worden, moet je bij haar zijn."

* Lastigvallen van jonge jongens

* Ongevaccineerden nergens binnen laten maar als hij niet welkom is in een restaurant, dan hangt hij de crybaby uit op tv en internet (instagram), 

* huismoeders moeten gaan werken, 

* zieken moeten genezen en gaan werken. 

* "incident" in Ninove begin juni 2024: liegen, liegen en nog eens liegen:  https://twitter.com/GuydhaeseleerVB/status/1798696024841892052

* Op maandag 12 juni 2023 liep Conner Rousseau mee in de betoging van Brussel voor de Zorg. Vreemd, een voorzitter die mee betoogd tegen het beleid van zijn eigen minister. Maar ze willen ongevaccineerd zorgpersoneel ontslaan en de afgelopen 3 jaar heeft vooruit NIKS gedaan voor het zorgpersoneel. Je moet echt wel van een dom kaliber zijn om met deze klootzak een selfie te trekken.

* Grensoverschrijdend gedrag bij jonge jongens. Jongens meelokken naar zijn appartement,...


* Conner Rousseau kreeg een rondleiding in Molenbeek: "Ik voel mij er niet thuis"


Dries Van Langenhove: "Laat je niet vangen. Conner Rousseau moet naar de dossinkazerne en in ruil daarvoor wordt zijn strafdossier geklasseerd. Er komt voor hem dus helemaal geen slepend, peperduur proces zoals bij mij.

Ik werd OPGESLOTEN en moest naar de Dossinkazerne als één van de voorwaarden voor mijn voorwaardelijke invrijheidstelling. Bij mij volgde er daarop een onderzoek en proces dat nu al meer dan 5 jaar aan de gang is en me al 134.000 euro heeft gekost.
Conner Rousseau is er na een mini-onderzoekje dus van af met een museumbezoek. Ik werd opgesloten, kreeg een heleboel voorwaarden opgelegd, word al vijf jaar geterroriseerd en riskeer een jarenlange celstraf.
Nochtans riep Rousseau letterlijk op tot geweld tegen een groep omwille van hun huidskleur en gaat het bij mij om stomme memes die ánderen zouden hebben gepost. Media en justitie willen je nu doen geloven dat we gelijk worden behandeld omdat we beiden de Dossinkazerne moeten bezoeken, maar van een gelijke behandeling is hier helemaal geen sprake."


KingConnah voelt zich niet thuis in een gemeente die al 50 jaar wordt bestuurd door de socialisten. Bedoelt hij daar nu mee dat socialisme toch niet werkt?