België: 

Geen Democratie en 

Geen Rechtsstaat!

Ministers met 0 voorkeurstemmen:

"In de regering-De Croo zetelen verschillende ministers en staatssecretarissen die niet op een lijst stonden bij de verkiezingen in mei 2019 en dus niet verkozen werden."

Dit is geen Democratie!

Geen Rechtsstaat!

"Groepsverkrachters (Brussel) moeten werkstuk maken over gelijkheid en respect (en niet naar de cel)" 6-10-2021:


In 2007 levenslang gekregen? En nu opnieuw voortvluchtig? Wat klopt er niet?


Al 100 jaar oud, maar seksuele stoornis blijft: pater riskeert OPNIEUW effectieve celstraf voor aanranding van jongen (16).

Op zijn 94ste werd hij gehuldigd als oudste kindermonitor van België. Dinsdag stond "Pater Piet" voor het Brusselse hof van beroep terecht als oudste pedofiele pater van het land. Hij riskeert twaalf maanden effectief voor de aanranding van een 16-jarige jongen. Opmerkelijk: volgens het parket-generaal is de pater zijn vieze streken, ondanks zijn hoge leeftijd, nog steeds niet verleerd. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211102_97255334


Nederland: Een 14-jarige jongen doodrijden is een werkstraf maar een fakkel aan de deur bij een Politicus brengt 9 maand cel op!!

Van Quickenborne wil af van gevangenisstraffen tot 6 maanden

"De minister wijst daarvoor onder meer op de aanhoudende overbevolking in de gevangenissen: de onmiddellijke uitvoer van alle korte straffen zou de situatie alleen nog maar verergeren"

Verkiezingen: